Advertisement

Max Verstappen Hongarije : Fsswtwnoslmhmm : Max verstappen heeft de snelste tijd neergezet tijdens de eerste vrije training voor de grand prix van hongarije.

Max Verstappen Hongarije : Fsswtwnoslmhmm : Max verstappen heeft de snelste tijd neergezet tijdens de eerste vrije training voor de grand prix van hongarije.. Het is in elk geval een race die max verstappen en zijn team red bull racing. Max verstappen heeft tijdens de eerste vrije training, in aanloop naar de grand prix van hongarije, de snelste tijd gereden en begint daarmee op de best mogelijke manier aan het weekend in budapest. Verstappen's race in hongarije 2020: Op een tot maar liefst 62 graden celsius opgewarmde hungaroring werd. Na de commotie die ontstond omwille van de aanrijding tussen lewis hamilton en max verstappen en.

Max verstappen crasht tijdens ronde naar grid. Verstappen gaat in hongarije voor revanche nadat hij twee weken geleden op silverstone in botsing kwam met lewis hamilton. De limburger staat achter de mercedessen van lewis hamilton en valtteri bottas op de hungaroring. De nederlander begon het weekend vanochtend met de snelste tijd (1.17,555) in de eerste vrije training, vlak. Max verstappen heeft vrijdag bij de tweede vrije training voor de grand prix van hongarije de derde tijd genoteerd.

Primeur Voor Ontketende Verstappen In Hongarije Eerste Pole Position Ooit Formule 1 Ad Nl
Primeur Voor Ontketende Verstappen In Hongarije Eerste Pole Position Ooit Formule 1 Ad Nl from images0.persgroep.net
De strijd om de wereldtitel tussen max verstappen en lewis hamilton krijgt een steeds meeslepender en dramatischer karakter. Max verstappen heeft vrijdag bij de tweede vrije training voor de grand prix van hongarije de derde tijd genoteerd. De nederlander, die de eerste training nog als snelste afsloot, moest valtteri. Verstappen's race in hongarije 2020: Max verstappen snelste op de hungaroring. In de race, verrassend gewonnen door de. Max verstappen en lando norris zullen tijdens de persconferentie voorafgaand aan de grand prix van hongarije een duo vormen. Christian horner heeft toegelicht waarom max verstappen niet te spreken was over de red bull in hongarije.

Max verstappen snelste op de hungaroring.

Max verstappen vangt de grand prix van hongarije aan vanaf de derde startpositie. Horner begrijpt onvrede verstappen en perez in hongarije. De strijd om de wereldtitel tussen max verstappen en lewis hamilton krijgt een steeds meeslepender en dramatischer karakter. Verstappen gaat in hongarije voor revanche nadat hij twee weken geleden op silverstone in botsing kwam met lewis hamilton. Christian horner heeft toegelicht waarom max verstappen niet te spreken was over de red bull in hongarije. Na afloop was hij niet helemaal tevreden en bevestigt hij dat het nog beter moet en kan, maar er is zeker nog geen man over boord. Max op p1 in de eerste vrije training grand prix hongarije. Max verstappen op jacht naar revanche in hongarije na de crash van max verstappen op silverstone door lewis hamilton zint de nederlander op wraak. Na het drama voor verstappen in silverstone heeft de red. Max verstappen startte vier grand prixs op rij vanaf pole position, maar moet zondag bij de gp van hongarije de eerste startplek weer eens aan lewis hamilton laten. Dit zijn de tijden voor de grand prix van hongarije in 2021 gpblog.nl 05:52 grand prix van hongarije f1 in dutch/nederlands. Verstappen gebruikte de motor tijdens de vrijdagtrainingen voor de hongaarse grand prix en daarbij zijn geen problemen aan het licht gekomen, meldt motorleverancier honda. De nederlander, die de eerste training nog als snelste afsloot, moest valtteri.

Max verstappen en lando norris zullen tijdens de persconferentie voorafgaand aan de grand prix van hongarije een duo vormen. Ja, dat sowieso, zegt max. Dit weekend is de hungaroring het decor voor de elfde grand prix van het seizoen. De nederlander bevestigt zo zijn favorietenrol voor dit raceweekend. Gepubliceerd op 01 aug 2021 11:36.

O4ybhc Atu0gfm
O4ybhc Atu0gfm from files.gpblog.com
Lewis hamilton tekende voor de derde tijd en moest 0.167 toegeven op de. Verstappen's race in hongarije 2020: De oefensessie werd echter vooral gekenmerkt door een crash van yuki tsunoda. Verstappen gaat in hongarije voor revanche nadat hij twee weken geleden op silverstone in botsing kwam met lewis hamilton. Het moment met de media zal plaatsvinden op donderdag 29 juli aan het einde van de middag. Zo werd max verstappen op tijd weer fit voor gp van hongarije. Op papier kunnen wij niet beweren dat we tot de favorieten behoren. lewis hamilton botste vorig weekend met max verstappen en pakte een controversiële overwinning op silverstone. Hamilton tikte zijn nederlandse rivaal op hoge snelheid van.

Op een tot maar liefst 62 graden celsius opgewarmde hungaroring werd.

Na de commotie die ontstond omwille van de aanrijding tussen lewis hamilton en max verstappen en. Verstappen's race in hongarije 2020: De grand prix van hongarije in 2018 was er eentje waarin max verstappen de finish niet haalde. Max verstappen vangt de grand prix van hongarije aan vanaf de derde startpositie. Max verstappen heeft tijdens de eerste oefensessie voor de gp van hongarije de snelste tijd gereden. Na het drama voor verstappen in silverstone heeft de red. Op een tot maar liefst 62 graden celsius opgewarmde hungaroring werd. Aan max wordt gevraagd hoe hij de afgelopen twee weken beleefd heeft en of hij de crash van zich af heeft kunnen zetten. Max verstappen op jacht naar revanche in hongarije na de crash van max verstappen op silverstone door lewis hamilton zint de nederlander op wraak. Max verstappen crashte met zijn bolide in de ronde naar de grid. De limburger staat achter de mercedessen van lewis hamilton en valtteri bottas op de hungaroring. Gepubliceerd op 01 aug 2021 11:36. De brit bleef zijn titelrivaal max verstappen voor op de hungaroring, met een rondetijd van 1:16.826.

Max op p1 in de eerste vrije training grand prix hongarije. <p>de donderdag voor de grand prix van hongarije is de aanrijding tussen lewis hamilton en max verstappen op silverstone nog steeds het gesprek van de dag. Het lijkt erop dat max verstappen helemaal klaar is voor de grand prix van hongarije. Max verstappen crasht tijdens ronde naar grid. In hongarije kiest de f1 opnieuw voor het traditionele format na de sprintrace in silverstone.

Video De Sensationele Poleronde Van Max Verstappen In Hongarije Racingnews365
Video De Sensationele Poleronde Van Max Verstappen In Hongarije Racingnews365 from cdn.racingnews365.com
Toto wolff denkt dat max verstappen en red bull racing de duidelijke favoriet zijn voor de winst in de grand prix van hongarije van volgende week. Redelijk snel werd duidelijk dat hij er redelijk ongeschonden vanaf kwam, het was vervolgens aan hem. Dat kan dit weekend op de hungaroring in hongarije. De nederlander bevestigt zo zijn favorietenrol voor dit raceweekend. <p>de donderdag voor de grand prix van hongarije is de aanrijding tussen lewis hamilton en max verstappen op silverstone nog steeds het gesprek van de dag. Kan me niet schelen als ik deze motor opblaas! Op een tot maar liefst 62 graden celsius opgewarmde hungaroring werd. Max verstappen snelste op de hungaroring.

Kan me niet schelen als ik deze motor opblaas!

Na het drama voor verstappen in silverstone heeft de red. De limburger staat achter de mercedessen van lewis hamilton en valtteri bottas op de hungaroring. De nederlander bevestigt zo zijn favorietenrol voor dit raceweekend. De nederlander bevestigt zo zijn favorietenrol voor dit raceweekend. Lewis hamilton blijft max verstappen voor tijdens vt3 in hongarije. Op een tot maar liefst 62 graden celsius opgewarmde hungaroring werd. Lewis hamilton tekende voor de derde tijd en moest 0.167 toegeven op de. Horner begrijpt onvrede verstappen en perez in hongarije. De nederlander, die de eerste training nog als snelste afsloot, moest valtteri. Zo werd max verstappen op tijd weer fit voor gp van hongarije. Max verstappen en red bull racing lijken opgelucht adem te kunnen halen als het gaat om de motor waarmee de nederlander reed op silverstone. Max verstappen eindigde de trainingsdag in hongarije op de de derde plaats achter valtteri bottas en lewis hamilton. Verstappen gebruikte de motor tijdens de vrijdagtrainingen voor de hongaarse grand prix en daarbij zijn geen problemen aan het licht gekomen, meldt motorleverancier honda.

Post a Comment

0 Comments